Hyppää sisältöön

Monipuoliset juhla- ja kokoustilat kaikkiin kohtaamisiin

Ravintola Domus tarjoaa tyylikkäät ja tunnelmalliset tilat Helsingin kantakaupungissa Hietaniemenkadulla. Oli suunnitelmissasi sitten kokous, juhlat, seminaari tai pieni messutapahtuma, meiltä löydät toimivat tilat moneen eri tarpeeseen.

Järjestä tilaisuus Domuksella

Juhlatila, kokoustila, yritystilaisuus… Meillä järjestät helposti kaikenlaiset tapahtumat. Tilamme taipuvat monenlaiseen käyttöön ja tunnelmaan.

Tiloissamme on anniskeluoikeudet, ja tilaisuuksien järjestäminen on mahdollista aina klo 02 saakka.

Oma keittiömme toteuttaa juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut. Tutustu valmiisiin menuihin, tai räätälöidään yhdessä toiveidesi mukainen kokonaisuus.

Ravintolamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Kampin keskusta. Tiloihimme on esteetön kulku.

Historiallisen talon monipuoliset juhlatilat

Domuksella on kokoonnuttu jo yli 70 vuoden ajan! Kesällä 1952 Domuksen kiinteistössä oli majoitettuna Olympialaisten lehdistöä. Ravintolatoimintaa talon historiaa huokuvien seinien sisällä on niin ikään harjoitettu jo 1950-luvulta saakka.

Olennainen osa Domuksen ja suomalaisen kevyen musiikin historiaa on myös legendaarinen Alibi, jonka entisissä tiloissa Ravintola Domus palvelee.

Tervetuloa kokemaan Domus!

Kiinnostuitko? Varaa aika tilaesittelyyn arkisin klo 9–15 välillä. Kysy lisää myyntipalvelustamme: domus@ylva.fi, p. +358 50 479 0399

Voit myös jättää meille suoraan tarjouspyynnön ja kertoa lisää suunnittelemastasi tilaisuudesta.

Haku