Valmistujaiset ja kesäjuhlat
Valmistujaiset ja kesäjuhlat
Menu
Viherversosalaattia, retiisiä, pikkutomaatteja, kurkkua, mansikkavinaigrettea ja paahdettuja suolasiemeniä, tuoreita kukkia (VE, G)
***
Paahdettua uuden sadon parsa-perunasalaattia, parmesania ja ruohosipuli-jogurttikastiketta (L, G)
***
Feta-pinaattipiirasta (L)
***
Lohiskagen ruisnapilla, tuoretta tilliä (L) (2 kpl / hlö)
***
Basilika-chilimarinoidut kanavartaat ja chiliaiolia (M, G)
***
Talon rosmariinifocacciaa ja punajuurihummusta (VE)
Vegaaninen menu
Viherversosalaattia, retiisiä, pikkutomaatteja, kurkkua, mansikkavinaigrettea ja paahdettuja suolasiemeniä, tuoreita kukkia (VE, G)
***
Paahdettua uuden sadon parsa-perunasalaattia, vegaanista ”parmesaania” ja ruohosipuli-jogurttikastiketta (VE, G)
***
Feta-pinaattipiirasta (VE)
***
Tofuskagen ruisnapilla, merileväkaviaaria (VE)
***
Basilika-chilimarinoidut ”kana”vartaat ja chiliaiolia (VE, G)
***
Talon rosmariinifocaccia ja punajuurihummusta (VE)